Website VMC - Vasse Manderveen Combinatie 1994 Website VMC - Vasse Manderveen Combinatie 1994  Website VMC - Vasse Manderveen Combinatie 1994

VMC EK Spel, win een WEBER BBQ

VMC

Ondanks het feit dat het Nederlands Elftal zich niet heeft weten te kwalificeren organiseert voetbalvereniging VMC ook dit keer weer een EK-spel. Door de fantastische inbreng van onze sponsoren komt de gehele opbrengst hiervan ten goede aan onze jeugdleden! Mede hiermee worden er gedurende het jaar de diverse activiteiten georganiseerd.

Voor deze actie hebben alle jeugdleden een aantal formulieren gekregen die ze voor €3,-  in kunnen laten vullen door iedereen die denkt een aantal uitslagen van het EK juist denkt te kunnen voorspellen. Hierme maak je kans maakt op o.a. een Weber barbecue! (beschikbaar gesteld door Plus Droste uit Vasse).

We hopen natuurlijk op een goede deelname om daarmee deze actie tot een groot succes te maken voor onze club!

Het formulier is ook hier te downloaden, inleveren kan tot vrijdag 10 juni 20.00u bij een van de kaderleden.

Met dank aan de sponsoren:

• Plus Droste Vasse
  • Loon & Grondverzetbedrijf Wesselink Manderveen
  • Slagerij Lansink Vasse
  • Reinerink Bloemen&Planten Manderveen
  • Bakkerij ‘De Bosbakker’ Vasse
  • Café–Restaurant–Zaal Bolscher Vasse
  • Vuurwerk Dijkers Manderveen
  • Café-Restaurant Peddemors Manderveen
  • Twentsch Wijnhuis Vasse

Voor eventuele vragen neem contact op met Rik Paalhaar, mob nr. 0630640362

VMC_EK_SPEL.pdf