Website VMC - Vasse Manderveen Combinatie 1994 Website VMC - Vasse Manderveen Combinatie 1994  Website VMC - Vasse Manderveen Combinatie 1994

Teamindeling VMC 2016-2017

VMC

In de bijlagen staat de teamindeling 2016-2017 van VMC weergegeven zoals deze na overleg met de betrokken kaderleden tot stand is gekomen. Hierbij is zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met allerlei organisatorische aspecten alsmede ook de individuele eigenschappen van de jeugdleden.

Enkele aanvullende opmerkingen:

Omdat de KNVB wil aansluiten bij de internationaal geldende teamaanduidingen zullen de teams vanaf het komende seizoen 2016-2017 anders genoemd worden, bijvoorbeeld VMC A1 wordt dan VMC Jeugd Onder 19-1 (JO19-1).

De keepers van JO19 t/m JO13 (A t/m D) worden tijdens de voorbereiding benaderd over de planning van de wekelijkse keeperstraining. Ook voor de vaste pupillenkeepers zal t.z.t. een keeperstraining worden aangeboden.

Op zaterdag 13 augustus wordt voor de teams JO11 t/m JO9 (E en F-pupillen) begonnen met een onderling 4 tegen 4 toernooi. Omdat dit nog in de vakantieperiode valt wil het jeugdbestuur graag weten wie er AFWEZIG is. Dit kan via mail worden doorgegeven

De bekerwedstrijden van de teams JO11 t/m JO9 (E en F) die op de zaterdagen 20 en 27 augustus door de KNVB worden ingepland zullen in overleg met de tegenstander worden verplaatst naar een doordeweekse dag i.v.m. het pupillenkamp en de deelname aan het ALBO-toernooi.

Het VMC Jeugdbestuur wenst iedereen een prettige vakantie!

------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ Geplaatst op: 19-06-2016 - 18:06 ]