Website VMC - Vasse Manderveen Combinatie 1994 Website VMC - Vasse Manderveen Combinatie 1994  Website VMC - Vasse Manderveen Combinatie 1994

Concept competitie-indeling VMC

VMC

In het bijgevoegde document staat de voorlopige competitie-indeling van de VMC-teams. Het betreft voor de meeste teams een halve competitie (thuis- of uitwedstrijd) die in het komende najaar wordt afgewerkt (start 10 september 2016).

Alleen VMC JO15-1 (voorheen C1) is ingedeeld in een hele competitie (thuis- en uitwedstrijden) die doorloopt tot mei 2017.

De definitieve indeling is uiterlijk 20 augustus bekend, en dan zijn ook de wedstrijdprogramma's beschikbaar.

Binnenkort worden het bekerprogramma bekend gemaakt, dat zoals ieder jaar als voorbereidend programma voor de competitie is ingepland. Nadere mededelingen volgen dan op deze site.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ Geplaatst op: 18-07-2016 - 19:07 ]