Website VMC - Vasse Manderveen Combinatie 1994 VMC Activiteiten Kalender

Aanmelding Nieuwe Leden

Deelname aan een teamsport is in meerdere opzichten van belang voor de ontwikkeling van kinderen. Sport bedrijven is gezond voor het lichaam, het leren functioneren in een team is gezond voor de geest.

Door te streven naar een optimale begeleiding tijdens training, wedstrijd en overige activiteiten kan VMC daarin een voorname rol spelen.

Het is bij F-pupillen gebruikelijk dat ze al in sportkleding op de training verschijnen. Na afloop is douchen vanuit hygiënisch oogpunt verplicht (denk daarbij aan badslippers). Daarna kunnen de kinderen hun eigen dagelijkse kleding weer aantrekken.

Voor aanmelding kunt u onderstaand formulier downloaden en invullen waarna u deze inlevert bij:
Ook kunt u onderstaand formulier invullen, waarna u het formulier per e-mail toegezonden krijgt.
Werner Sauer, Manderveen
Martin Hemmer, Booyinkstraat 1, Vasse

PS: Afmeldingen voor 31 mei ivm lidmaatschap KNVB!

Downloaden:

Aanmeldformulier: